您当前所在位置:首页 > 高中 > 高一 > 高一英语 > 高一英语知识点

高一英语下册第二单元知识点:Festivals【人教版】

编辑:

2017-11-01

【同步练习题】

一.单词拼写

学习网1.What do you want to do after g_________?

答案:graduation

2.He succeeded in winning a s_________ to Oxford University.

答案:scholarship

3.Your house is so old.I think it needs d_________.

答案:decorating

4.They turned off all the lights in the room.Then they were completely in d_________.

答案:darkness

5.You can’t use the flashlight.There is no _________(电池) in it.

答案:battery

6.Only the chairman has the _________(权力) to decide the important things.

答案:power

初中学习网7.I am uncomfortable because my body is_________(粘的).

答案:sticky

8.If you give water to a small baby to drink, you have to_________(煮沸) it first.

$来&源:gkxx.com答案:boil

二.用括号中所给词的适当形式填空

1.Birthday cakes are a_________(tradition) part of birthday parties.

答案:traditional

2.After the festival all the_________(decorate) were taken down.

答案:decorations

3.Computer games may have a_________(power) influence on children.

答案:powerful

4.The night of the _________(celebrate) was just like Christmas for them.

答案:celebration

5.Nothing can be done to reduce the_________(destroy).

答案:destruction

● 相关推荐更多>>

免责声明

精品学习网(51edu.com)在建设过程中引用了互联网上的一些信息资源并对有明确来源的信息注明了出处,版权归原作者及原网站所有,如果您对本站信息资源版权的归属问题存有异议,请您致信qinquan#51edu.com(将#换成@),我们会立即做出答复并及时解决。如果您认为本站有侵犯您权益的行为,请通知我们,我们一定根据实际情况及时处理。

◇ 热点关注